Як продати автомобіль. Поради автомобілістам

Якщо ви задумалися над продажем свого автомобіля, не поспішайте, обдумайте все ретельно, адже в цьому, начебто, простому питанні є свої тонкощі. Здійснити вигідний продаж машини вам допоможуть наведені нижче поради.

Якщо ви хочете отримати більше вигоди і маєте час, не звертайтеся до посередників, а займіться продажем авто самостійно.

Щоб дізнатися, яку ціну ставити на свій автомобіль, вивчіть ринок. Навіщо далеко ходити?

У вас незвичайна чи колекційна машина? - скористайтеся послугами оцінювача, щоб не помилитися в ціні.

Для підвищення вартості автомобіля можна трохи модернізувати його, зробивши свою машину захищеною та навіть унікальною: встановити кондиціонер, поставити автоматичну трансмісію, провести тюнінг зовнішнього вигляду автомобіля. Хороший ефект дадуть зовнішні внутрішні та зовнішні хромовані накладки: захист ручок машини, накладки на багажник та капот.

Чим краще буде стан машини, тим швидше вона може продатись за приємною ціною. Тому насамперед дізнайтеся, чи потрібен ремонт автомобілю, а вже потім продавайте його.

Далі розміщуйте оголошення в місцевих газетах міста та на електронних дошках оголошень. Не забудьте вказати контактні дані для зв'язку з потенційним покупцем.